Pagrindinis

Lik sveika, „Drugelių“ grupe!

Atėjusi gražuolė vasara, pražydusios alyvos, besišypsanti saulė primena, kad atėjo laikas priešmokyklinukams palikti darželį, atsisveikinti su grupe, žaislais ir nerūpestinga vaikyste.

Birželio 5 d. saulėtą popietę Paliūniškio pagrindinės mokyklos Tiltagalių skyriaus „Drugelių“ grupės vaikučiai ir tėveliai rinkosi į šventiškai papuoštą salę. Visų veiduose spindėjo šypsena ir mažas nerimas širdelėse. Skambant Vaidos Genytės dainai „Sparnuotosios sūpynės“ kiekvienas vaikas, mokytojos ir mokytojos padėjėjos paskutinį kartą buvo pasupami sūpynėse. Tai paskutinė šventė kartu „Drugelių“ grupėje. Linksmai skambėjo dainelės apie vasarą, lietų, darželį, vaikystę, nuoširdus vaikų AČIŪ darželiui už nerūpestingą vaikystę.

Ir džiugu, o kartu ir liūdna buvo žiūrėti į gražiai deklamuojančius, dainuojančius vaikus, kurie rodos taip neseniai atėjo tokie mažyčiai, nedrąsūs. Greit prabėgo laikas ir nuo šiol žaidimų aikštelė bus jau kita – mokykla. Mokyklos direktorė Daiva Morkūnienė įteikė po diplomą, patvirtinantį, kad ugdytinis baigė priešmokyklinio ugdymo programą, penkiamečiams – sėkmingai baigus ikimokyklinio ugdymo programą. Padėkojo už dalyvavimą respublikiniuose, tarptautiniuose konkursuose, projektuose, parodose ir įteikė padėkas, diplomus.

Po sveikinimų mokyklos kieme į orą kilo vaikų balionai su svajonių drugeliais. Tikėkime, jos tikrai išsipildys! Vaikučių dar laukė tėvelių dovanos – didžiulis, puošnus tortas su palinkėjimu „Sėkmės moksluose“ ir edukacinė programa ,,Mokslinis šou atradėjas“. Vaikai susipažino su „profesore Bum“. Jie ne tik stebėjo atliekamus nepaprastus stebuklus, bet ir patys dalyvavo moksliniuose eksperimentuose su skystu azotu. Kiek daug teigiamų emocijų ir nuostabos sukėlė ,,drakono pirštelių“, valgomų ledų gamyba ir ragavimas. Kiekvienas galėjo pasijausti mokslininku.

Šventė baigėsi, tačiau gražūs prisiminimai tegul ilgai išlieka mažose širdelėse. Dėkojame tėveliams už bendravimą, bendradarbiavimą, pagalbą, rūpestį būnant kartu. Gražios, įspūdingos, džiaugsmo ir nuotykių kupinos vasaros!

2023 06 21 1

2023 06 21 2

2023 06 21 3

2023 06 21 4

2023 06 21 5

2023 06 21 6

2023 06 21 7

2023 06 21 8

2023 06 21 9

„Drugelių“ grupės mokytoja Roma Gurevičienė, mokytojos padėjėja Laura Morkūnienė

Joomla templates by a4joomla